maanantai 19. marraskuuta 2012

Meksikolainen munakasrulla



 Lisuke tai mukava tarjottava sellaisenaankin, vaikkapa salaatin kera.

 Taikina:

4 kpl kananmunaa
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
0,5-1 tl suolaa
1 rkl juoksevaa margariinia tai vastaavaa

Täyte:
400 g jauheliha
1     sipuli
 jalopenoja   maun mukaan (itse laitoin purkista n.10kpl ja pilkoin) 
2-3  rkl tomaattipyreetä
0,5 tl mustapippuria
200 g Crème Bonjour Tacoa
2 kpl tomaattia


1.      Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille.
2.       Paista 225 °C:n lämpötilassa 20-25 minuuttia. Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille.
3.      Valmista täyte. Ruskista jauheliha, hienonnettu sipuli ja viipaloitu jalopeno paistinpannulla. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Nosta pannu levyltä ja lisää tuorejuusto. Sekoita täyte tasaiseksi ja jäähdytä.
4.      Levitä täyte munakaslevylle, ripottele pinnalle kuutioidut tomaatit ja kääri rullalle niin, että saumapuoli jää alaspäin. Tarjoa rulla lämpimänä.
5.      Munakasrullan voi kuorruttaa juustoraasteella uunissa 225 °C:n lämpötilassa 5 minuuttia.
Lisäsin paprikaa vielä ennen viimeistä vaihetta, jos oisin hiffannu ni oisin kyllä paistellu niitä jo aiemmin muiden täytteiden kanssa. noh, ensi kerralla viksumpi sit.





Lopputulema ompi tässä halloum-salaatin kera:
-Annikki-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti