Lisuke tai mukava tarjottava sellaisenaankin, vaikkapa salaatin kera.
Taikina:
4 kpl kananmunaa
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
0,5-1 tl suolaa
1 rkl juoksevaa margariinia tai vastaavaa
Täyte:
400 g jauheliha
1 sipuli
jalopenoja maun mukaan (itse laitoin purkista n.10kpl ja pilkoin)
2-3 rkl tomaattipyreetä
0,5 tl mustapippuria
200 g Crème Bonjour Tacoa
2 kpl tomaattia
1.
Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos
leivinpaperin päälle uunipellille.
2.
Paista 225 °C:n
lämpötilassa 20-25 minuuttia. Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille.
3.
Valmista täyte. Ruskista jauheliha, hienonnettu sipuli
ja viipaloitu jalopeno paistinpannulla. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja
mausta rouhitulla mustapippurilla. Nosta pannu levyltä ja lisää tuorejuusto.
Sekoita täyte tasaiseksi ja jäähdytä.
4.
Levitä täyte munakaslevylle, ripottele pinnalle
kuutioidut tomaatit ja kääri rullalle niin, että saumapuoli jää alaspäin.
Tarjoa rulla lämpimänä.
5.
Munakasrullan voi kuorruttaa juustoraasteella uunissa
225 °C:n lämpötilassa 5 minuuttia.
Lisäsin paprikaa vielä ennen viimeistä vaihetta, jos oisin hiffannu ni oisin
kyllä paistellu niitä jo aiemmin muiden täytteiden kanssa. noh, ensi kerralla
viksumpi sit.Lopputulema ompi tässä halloum-salaatin kera:
-Annikki-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti